Charlie Sheen tapasi Ashton Kutcherin – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehen puolikkaat -hittisarjasta näyttävät lähtöpassit itselleen hankkineen Charlie Sheenin tähti on laskun sijaan ollut suorastaan vapaassa pudotuksessa. Taannoin entinen tähtinäyttelijä buuattiin pois lavalta eräissä festivaaleissa valtavan haistattelumyrskyn saattelemana.

Nyt kahdeksan vuotta Miehen puolikkaat -sarjassa näytellyt Sheen on tavannut korvaajansa Ashton Kutcherin leppoisissa merkeissä. Parivaljakko tapasi viikonloppuna järjestetyssä Emmy-palkintogaalassa ja näyttelijät ikuistettiinkin samaan yhteiskuvaan. Sheen lisäsi kuvan tapaamisen jälkeen Twitter-blogiinsa.Kuva: Twitter

46-vuotias Sheen esiintyi myös Emmy-palkintogaalan lavalla. Hän nimittäin esitteli komedianäyttelijöiden kategorian ja piti samalla puheen. Hän muun muuassa toivotti Miehen puolikkaat -sarjalle kaikkea hyvää jatkossa. Sheen kertoi puheessaan tarkoittavansa sanojaan sydämensä pohjasta.

Suosikkinäyttelijä Ashton Kutcherin on kerrottu voittaneen puolelleen koko hittisarjan työtiimin. Ongelmainen televisiotähti Sheen on kertonut aiemmin olevansa ylpeä tulevasta näyttävästä kuolemastaan sarjassa. Hän on kertonut myös katsovansa Miehen puolikkaita potkujensakin jälkeen.