Botox kohtasi voittajansa – ihmevoide vie rypyt minuuteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailmasta alkaa olla vaikea löytää yli kolmekymppistä naista tai miestä joka ei olisi koskaan käyttänyt Botoxia. Ryppyjen silottaminen keinotekoisesti on ollut kauneusalan suosituin trendi jo pitkään.

Nyt Botox on kuitenkin kohdannut mahdollisesti voittajansa, sillä uuden Freezeframe-voiteen kerrotaan kadottavan kasvojen rypyt huimasti tehokkaammin vain muutamassa minuutissa. Ihmevoide, eli kasvoseerumi, on ainakin tuotteen mainospuheiden perusteella maailman tehokkain ryppyjen poistaja.

Tuotteen kerrotaan rentouttavan kasvojen lihaksia Spap-8 -proteiinin avulla ja sitä kautta vähentävän näkyviä ryppyjä hyvin nopeasti. Yhden pullollisen hinta on noin 60 euroa ja valmistajan mukaan 14.000 asiakasta jonottaa parhaillaan tuotetta. Freezeframe tulee myyntiin Britanniassa Boots-kaupoissa tällä viikolla. Tuotteen on kehittänyt australialainen SelfCare Corporation.