Halle Berry ihastutti bikineissä suomalaisten suosimassa lomakohteessa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Halle Berry sai taannoin odottamattoman kunnian, kun hänet valittiin amerikkalaisen viihdelehden äänestyksessä Vuoden 2011 seksikkäimmäksi bikinikaunottareksi. Nyt hän on lunastanut odotuksia ja poseerannut jälleen bikinikuvissa.

Tällä kertaa Halle Berry on kuvattu lomailemassa Euroopassa, sillä hän lomaili perheensä kanssa suomalaistenkin suosimalla Mallorcan lomasaarella Espanjassa. Paparazzit yllättivät supertähden tämän ollessa uintireissulla kallioisella rannalla.

45-vuotias Halle Berry joutui taannoin vaaraan, kun tunkeilija pääsi hänen kotipihalleen. Mies saatiin kuitenkin kiinni. Halle Berry ja hänen ex-miehensä Gabriel Aubry erosivat keväällä 2010, ja sittemmin Halle on joutunut riitelemään lapsensa huoltajuudesta Aubryn kanssa. Berry seurustelee nykyisin Olivier Martinezin kanssa.