Naomi Campbellin mekko paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Naomi Campbell paljasti taannoin huumeidenkäytön saaneen hänet vihaamaan itseään. Campbell käytti mallivuosinaan kokaiinia, jonka käytön hän aloitti jo 24-vuotiaana.

Nyt supermalli on osallistunut Lontoon muotiviikkojen muotinäytökseen katsojana. Samalla hän tuli kuitenkin esitelleeksi hieman liiankin paljon paljasta pintaa, sillä Campbellin mekko paljasti supermallin rinnan.

Taannoin brittiläinen supermalli kihlautui pitkäaikaisen poikaystävänsä Vladislav Doronin kanssa. Venäläisen miljardöörimiehen tiedettiin maksaneen yli 50.000 puntaa 20 minuutin ilotulitus-showsta pariskunnan lomamatkalla Kreikassa. Pariskunta oli ankkuroinut ökyjahtinsa Elounda-hotellin rannalle ja paljasti vieraille kihlautuneensa.

– Naomi hehkui jännityksestä ja vinkkasi hotellin vieraille kihlautuneensa. He juhlistivat ”salaisuuttaan” jahdillaan upeiden ilotulitusten värittäessä taivaan. Kaikki hotellin vieraat tulivat rantaviivalle katsomaan tulitusta ja se oli upein ilotulitus-show, mitä olen ikinä nähnyt, hotellin vieras paljasti Daily Star -lehdelle.

41-vuotias Naomi Campbell aloitti julkisen uransa jo seitsemänvuotiaana esiintymällä edesmenneen Bob Marleyn musiikkivideossa. Mallintyöt brittiläinen Campbell aloitti viidentoista vuoden iässä. Mallivuodet ovat osoittaneet neitokaiselle myös uravalinnan kääntöpuolet muiden muassa päihdeongelmien muodossa.