Cheerleadereiden asut paljastivat liikaa – koulu kielsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa cheerleader-kulttuuri on olennainen osa kouluelämää ja erityisesti koulujen urheilujoukkueita. Nyt erään koulun cheerleaderit ovat kuitenkin joutuneet ongelmiin, koska heidän pienet esiintymisasunsa ovat koulun rehtorin mielestä liian paljastavia koulukäyttöön.

Kalifornialaisen San Jose’s Piedmont Hills High -koulun cheerleaderit ovat joutuneet kukin maksamaan 300 dollaria mittatilauksena tehdyistä esiintymisasuistaan, mutta rehtori Traci Williamsin mukaan niissä säästeltiin hieman liikaa kangasta. Asut nimittäin paljastivat liikaa esimerkiksi takapuolesta, The San Jose Mercury News uutisoi.

Tästä syystä asujen käyttö kiellettiin koulussa, mutta otteluissa tytöt savat toki jatkossakin niukkoja mekkojaan pitää normaalisti. Mikäli cheerleader-joukkueen nuoret kaunottaret haluavat pitää asujaan myös koulussa, tulee heidän pukea esimerkiksi jumppahousut asujensa alle. Neitokaiset ottivat määräyksen raskaasti ja ovatkin jo protestoineet sitä vastaan. Tyttöjen mukaan määräys on loukkaus koko koulua kohtaan.