David Hasselhoff kosi tyttöystävää – sai karusti rukkaset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä David Hasselhoff on ollut viime vuosina esillä lähinnä päihdekierteensä merkeissä. Hän toimi tuomarina America’s Got Talent -ohjelmassa neljä kautta ja vieraili samalla myös saman ohjelman brittiversiossa.

59-vuotias tähti on seurustellut helmikuusta saakka walesilaisen Hayley Robertsin kanssa. Pari tapasi toisensa hotellin aulabaarissa. Nyt Hasselhoff on paljastanut Twitter-blogissaan kosineensa Robertsia jo kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla nainen on antanut supertähdelle rukkaset, joten kihlaus ei näytä vielä tällä hetkellä kovin ajankohtaiselta.

Hasselhoff kertoi suunnittelevansa äskettäin muuttoa Walesiin. Hän on etsinyt taloa tyttöystävänsä Hayley Robertsin kanssa ja he kertoivat iskeneensä silmänsä 1,5 miljoonan euron arvoiseen taloon Lisvanen kylässä. Neljän makuuhuoneen talon on suunnitellut arvostettu arkkitehti ja se onkin yksi alueen kalleimmista rakennuksista.