Talentin DJ-suosikki riehaantui Johanna Tukiaisen kanssa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Talent-kilpailussa lavalla nähtiin lauantain lähetyksessä tamperelainen DJ Prereal, joka esitti tiskijukkataitojaan yleisölle ja tuomaristolle. Näyttävä ja vauhdikas esitys oli samalla paluu perinteiseen ShowMaster-DJ -suuntaukseen, joka on ollut Suomesta kateissa jo kymmenen vuoden ajan.

DJ Prereal, eli Perttu Tuomaala, selviytyi kilpailussa jatkoon ja miehen esitys on saanut suuren suosion ainakin sosiaalisessa mediassa. Katso miehen Talent-esitys alta.

Perttu on vauhdikas bilettäjä myös siviilissä, sillä Stara on saanut haltuunsa parikin valokuvaa, joissa hän juhlii tamperelaisessa Miami-yökerhossa vauhdikkaasti kohublondi Johanna Tukiaisen kanssa. DJ-tähti otti Tuksun jopa olkapäilleen.