Gabrielle Union esitteli bikinikroppansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen näyttelijäkaunotar Gabrielle Union on nähty valkokankaalla useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Nyt näyttelijäkaunotar on bongattu pitkästä aikaa lomailemassa.

Union ihastutti nimittäin olemuksellaan Miamissa sijaitsevalla uimarannalla. Vesipetona hyvin viihtynyt kaunotar oli pukeutunut mustiin bikineihin ja hellehattuun. Mukana menossa olivat myös hänen poikansa Zion ja Zaire.

Upeasta vartalostaan tunnettu Gabrielle Union paljasti taannoin joutuneensa raiskauksen uhriksi 19-vuotiaana teinityttönä. Hän kertoi Twitter-blogissaan ymmärtävänsä miksi Rihanna halusi näyttää raiskaajan murhan videollaan, sillä Union yritti itse tappaa raiskaajansa ampumalla.

– Raiskaukseni aikana yritin ampua raiskaajani, mutta ammuin ohi. Halu tappaa hyväksikäyttäjänsä tai raiskaajansa on ymmärrettävää, mutta jos se ei ole itsepuolustusta joutuu ampuja itse ongelmiin, Gabrielle Union kirjoitti.

– Minut raiskasi mies joka ryösti kaupan jossa olin töissä. Hän laski aseensa raiskauksen ajaksi ja pyysi minua ojentamaan sen.

38-vuotias amerikkalainen Gabrielle Union tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Vuonna 1993 näyttelijäuransa aloittaneen tähden tunnetuimpia rooleja ovat Bad Boys II -elokuva sekä FlashForward, Ruma Betty ja City Of Angels -televisiosarjat. Gabrielle oli vuosina 2001 – 2006 naimisissa NFL-tähti Chris Howardin kanssa ja nykyisin hän seurustelee Miami Heat -tähtipelaaja Dwayne Waden kanssa.