John Travoltan huippuarvokas Mersu varastettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijä John Travolta tunnetaan innokkaana lentäjänä. Lentokapteenin koulutuksen saanut supertähti omistaa oman Boeing 707 -matkustajakoneen, jolla hän voi lentää maailman ääriin suoraan takapihallaan olevalta täysikokoiselta kiitotieltä.

Travolta on myös autojen ystävä, ja yksi hänen silmäteristään on vuoden 1970 Mercedes-Benz 280 SL. Nyt auto on kuitenkin varastettu. Travolta oli ulkoiluttamassa autoaan ja käymässä autokaupassa Santa Monicassa. Supertähti viipyi kaupassa kymmenen minuuttia, mutta samassa ajassa 100.000 dollarin arvoinen auto oli ehditty varastaa.

John Travolta soitti välittömästi poliisit paikalle, mutta hekään eivät onnistuneet tekemään havaintoja autovarkaista. Katso kuvat autosta tästä.