Pippa Middleton ihastutti niukassa asussa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte “Pippa” Middleton. Kaunotar onkin nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkisnaisista. Sellaiseksi hän muuttui yhdessä hetkessä esiinnyttyään isosiskonsa häissä.

Häiden jälkeen nettiin perustettiin pikavauhtia muiden muassa Pippan takamusta fanittavien Facebook-ryhmä. Nyt kaunotar on osallistunut Lontoon muotiviikoille niukassa pienessä mekossa.

Pian Pippa Middleton nähdään myös Suomen televisiossa, kun Sub esittää tiistaina 27. syyskuuta dokumentin Hulluna Pippaan. Dokumentti kertoo kaasosta, joka keräsi maailmanlaajuisen mediahuomion valkoisella, kurveja nuolevalla asullaan. Ohjelmassa selvitetään Pippan vetovoimaa asiantuntijoiden ja lähipiirin avustuksella.

27-vuotias Pippa Middleton tunnetaan aktiivisena urheilijana. Hänet kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa.