BB-Sebastianin uskontopuheet ärsyttävät

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen iltaa rauhallisissa merkeissä, ja illan aikana BB-Janica ja BB-Stefan vetäytyivät keskustelemaan asukkaista kahden kesken. Erityisen paljon kritiikkiä sai BB-Sebastian, joka puhuu paljon uskonnosta ja siihen liittyvistä asioista.

Stefan kertoi Janicalle, että hänen mielestään Sebastian tuo uskontoa keskusteluihin myös silloin kun se ei ole tarpeen. Erityisesti muslimiasukas BB-Tamer on saanut kuulla uskontoon liittyviä kommentteja. Janica oli samoilla linjoilla. Muutama ilta sitten Tamer sai raivokohtauksen ja yllätti asukkaat kiroilemalla.

– On väärin, että Sebastian kääntää jokaisen asian jonka Tamer tekee niin uskonnoksi. Eihän Tamerkaan paljon kiroile. Sit se voi kysyä et jos se ei syö sianlihaa ja niin, niin miksi se sit kiroilee. Onkse niin, että uskovaiset eivät kiroile? Janica ihmetteli ääneen.

– Eiks se oo niin. Noi muslimit ei vissiin kiroile lainkaan, et se on sitä vastaan. Eihän toi Sebastiankaan. Pari kertaa on lipsahtanut silläkin, Stefan totesi.

– Se nyt on, kun osa jengistä kiroilee koko ajan. Mä en kiroile paljon ja se johtuu varmaan osaksi siitä, että mä oon äiti, Janica lisäsi.

Keskustelu päättyi kun BB-Mikael ja Tamer tulivat huoneeseen. Mikael joutui viemään mikrofoninsa korjattavaksi päiväkirjahuoneeseen, ja Tamer halusi mennä sinne keskustelemaan mieltään painavasta asiasta.