Britney Spears syötti allergisille lapsilleen rapuja – haastettiin oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears on ollut vuodesta 2008 saakka holhouksessa silloisen hermoromahduksensa takia. Oikeus määräsi isän hoitamaan kaikkia Britneyn asioita, eikä tuomioistuin ole vieläkään suostunut kumoamaan päätöstä.

Viime vuonna Britney Spearsin entinen turvamies Fernando Flores syytti laulajaa seksuaalisesta häirinnästä ja vaati korvaukseksi 10 miljoonaa dollaria. Hän myös paljasti shokeeravia syytöksiä laulajan elämästä. Flores väitti Britneyn tehneen muun muuassa huumecocktaileja ja haistelleen omia pierujaan.

Nyt entinen turvamies jatkaa taistoaan tähteä vastaan paljastamalla syytöksiä laulajan perhe-elämästä. Hän kertoi muun muuassa Spearsin syöttäneen lapsilleen rapuja, vaikka hänen molemmat poikansa ovat allergisia mereneläville. Flores väitti myös 29-vuotiaan popparin suosivan esikoispoikaansa Prestonia.

– Britney syötti pojilleen rapuja, vaikka hän tiesi heidän olevan hengenvaarallisen allergisia mereneläville. Hän myös suosii ja kehuskelee Prestonia Jaydenin kuullen, Flores kirjoittaa Star-lehden saamien oikeusasiakirjojen mukaan.

Spearsin ympärillä vellovat parhaillaan myös kihlaushuhut, sillä tähti on kuvattu sormus vasemmassa nimettömässään. Spears on aiemmin paljastanut avioliiton ja perheen perustamisen olevan harkinta-asteella nykyisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa. Pari on seurustellut kaksi vuotta.