Kaija Koo julkaisee massiivisen kokoelman – nämä hitit mukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laluaja Kaija Koo on tehnyt Suomen musiikkihistoriassa poikkeuksellisen menestyksekkään uran. Laulajattaren albumeja on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta, ja viime keväänä julkaistu comeback-albumi Irti nosti Kaijan jälleen Suomen kuunnelluimpien artistien joukkoon.

Nyt julkaistaan ainutlaatuinen Kaijan koko uran kattava kokoelma-albumi, joka sisältää kaikki hänen suurimmat kappaleensa aina 80-luvulta tähän päivään asti. Vanhojen hittien lisäksi kokoelmalla on mukana kaksi uutta odotettua kappaletta.

Kaunis Rietas Onnellinen – parhaat 1980-2011 -nimeä kantava kokoelmalevy näkee päivänvalon ensi keskiviikkona 28. syyskuuta. Kokoelmalta julkaistu uusi nimikappale Kaunis Rietas Onnellinen on juuri toimitettu radioille. Kaija on uudesta singlestä innoissaan.

– Olen äärettömän onnekas, että saan kaikkien näiden vuosien jälkeen edelleen laulaa ihmisille. Uusi biisi Kaunis Rietas Onnellinen kuvaa meissä kaikissa olevia puolia. Biisin kirjoittajat Saara Törmä ja Aku Rannila tekivät lyriikan minun tarinoideni pohjalta, joten kyllä biisissä on minua. Rietas sana kuitenkin tarkoittaa minulle enemmän riehakasta, kuin rietasta, Kaija muotoilee.

Kaija Koo yhdistää musiikillaan sukupolvia. Hänen keikkayleisönsä koostuu niin nuorisosta kuin iäkkäämmistäkin ihmisistä, jotka ovat fanittaneet Kaijaa uran alusta asti. Viime keväänä Kaija teki lukuisia loppuunmyytyjä keikkoja sekä esiintyi kesällä tuhansille ihmisille mm. Ruisrockin Rantalavalla ja Kotkan meripäivillä.

Kokoelmalevy sisältää seuraavat kappaleet:

LEVY 1:1. Kaunis Rietas Onnellinen2. Vapaa3. Aika jättää4. Mikään ei riitä5. Jos sua ei ois ollut6. Tinakenkätyttö7. Operaatio jalokivimeri8. Valomerkin aikaan9. Päivät lentää10. Minä muistan sinut11. Sinua päin12. Tuulikello13. Taivas sisälläni14. Kylmä ilman sua15. Tule lähemmäs Beibi16. Kuka keksi rakkauden17. Niin kaunis on hiljaisuus18. Kun savukkeet on loppuneet

LEVY 2:

1. Päivä kerrallaan2. Vanhaa suolaa3. Mentävä on4. Taivas aukeaa5. Ex-nainen6. Isä7. Kaljaa pöytään8. Siipiveikko9. Minun tuulessa soi10. Hyviä öitä11. Unihiekkamyrsky12. Viisi vuodenaikaa13. Menneen talven lumet14. Seuraavassa elämässä15. Hanat aukeaa16. Tuulten viemää17. Jotakin tärkeää18. Seis (Steel City)