Kaija Koo julkaisee massiivisen kokoelman – nämä hitit mukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laluaja Kaija Koo on tehnyt Suomen musiikkihistoriassa poikkeuksellisen menestyksekkään uran. Laulajattaren albumeja on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta, ja viime keväänä julkaistu comeback-albumi Irti nosti Kaijan jälleen Suomen kuunnelluimpien artistien joukkoon.

Nyt julkaistaan ainutlaatuinen Kaijan koko uran kattava kokoelma-albumi, joka sisältää kaikki hänen suurimmat kappaleensa aina 80-luvulta tähän päivään asti. Vanhojen hittien lisäksi kokoelmalla on mukana kaksi uutta odotettua kappaletta.

Kaunis Rietas Onnellinen – parhaat 1980-2011 -nimeä kantava kokoelmalevy näkee päivänvalon ensi keskiviikkona 28. syyskuuta. Kokoelmalta julkaistu uusi nimikappale Kaunis Rietas Onnellinen on juuri toimitettu radioille. Kaija on uudesta singlestä innoissaan.

– Olen äärettömän onnekas, että saan kaikkien näiden vuosien jälkeen edelleen laulaa ihmisille. Uusi biisi Kaunis Rietas Onnellinen kuvaa meissä kaikissa olevia puolia. Biisin kirjoittajat Saara Törmä ja Aku Rannila tekivät lyriikan minun tarinoideni pohjalta, joten kyllä biisissä on minua. Rietas sana kuitenkin tarkoittaa minulle enemmän riehakasta, kuin rietasta, Kaija muotoilee.

Kaija Koo yhdistää musiikillaan sukupolvia. Hänen keikkayleisönsä koostuu niin nuorisosta kuin iäkkäämmistäkin ihmisistä, jotka ovat fanittaneet Kaijaa uran alusta asti. Viime keväänä Kaija teki lukuisia loppuunmyytyjä keikkoja sekä esiintyi kesällä tuhansille ihmisille mm. Ruisrockin Rantalavalla ja Kotkan meripäivillä.

Kokoelmalevy sisältää seuraavat kappaleet:

LEVY 1:

1. Kaunis Rietas Onnellinen

2. Vapaa

3. Aika jättää

4. Mikään ei riitä

5. Jos sua ei ois ollut

6. Tinakenkätyttö

7. Operaatio jalokivimeri

8. Valomerkin aikaan

9. Päivät lentää

10. Minä muistan sinut

11. Sinua päin

12. Tuulikello

13. Taivas sisälläni

14. Kylmä ilman sua

15. Tule lähemmäs Beibi

16. Kuka keksi rakkauden

17. Niin kaunis on hiljaisuus

18. Kun savukkeet on loppuneet

LEVY 2:

1. Päivä kerrallaan

2. Vanhaa suolaa

3. Mentävä on

4. Taivas aukeaa

5. Ex-nainen

6. Isä

7. Kaljaa pöytään

8. Siipiveikko

9. Minun tuulessa soi

10. Hyviä öitä

11. Unihiekkamyrsky

12. Viisi vuodenaikaa

13. Menneen talven lumet

14. Seuraavassa elämässä

15. Hanat aukeaa

16. Tuulten viemää

17. Jotakin tärkeää

18. Seis (Steel City)