Kaija Koo julkaisee massiivisen kokoelman – nämä hitit mukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laluaja Kaija Koo on tehnyt Suomen musiikkihistoriassa poikkeuksellisen menestyksekkään uran. Laulajattaren albumeja on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta, ja viime keväänä julkaistu comeback-albumi Irti nosti Kaijan jälleen Suomen kuunnelluimpien artistien joukkoon.

Nyt julkaistaan ainutlaatuinen Kaijan koko uran kattava kokoelma-albumi, joka sisältää kaikki hänen suurimmat kappaleensa aina 80-luvulta tähän päivään asti. Vanhojen hittien lisäksi kokoelmalla on mukana kaksi uutta odotettua kappaletta.

Kaunis Rietas Onnellinen – parhaat 1980-2011 -nimeä kantava kokoelmalevy näkee päivänvalon ensi keskiviikkona 28. syyskuuta. Kokoelmalta julkaistu uusi nimikappale Kaunis Rietas Onnellinen on juuri toimitettu radioille. Kaija on uudesta singlestä innoissaan.

– Olen äärettömän onnekas, että saan kaikkien näiden vuosien jälkeen edelleen laulaa ihmisille. Uusi biisi Kaunis Rietas Onnellinen kuvaa meissä kaikissa olevia puolia. Biisin kirjoittajat Saara Törmä ja Aku Rannila tekivät lyriikan minun tarinoideni pohjalta, joten kyllä biisissä on minua. Rietas sana kuitenkin tarkoittaa minulle enemmän riehakasta, kuin rietasta, Kaija muotoilee.

Kaija Koo yhdistää musiikillaan sukupolvia. Hänen keikkayleisönsä koostuu niin nuorisosta kuin iäkkäämmistäkin ihmisistä, jotka ovat fanittaneet Kaijaa uran alusta asti. Viime keväänä Kaija teki lukuisia loppuunmyytyjä keikkoja sekä esiintyi kesällä tuhansille ihmisille mm. Ruisrockin Rantalavalla ja Kotkan meripäivillä.

Kokoelmalevy sisältää seuraavat kappaleet:

LEVY 1:



1. Kaunis Rietas Onnellinen



2. Vapaa



3. Aika jättää



4. Mikään ei riitä



5. Jos sua ei ois ollut



6. Tinakenkätyttö



7. Operaatio jalokivimeri



8. Valomerkin aikaan



9. Päivät lentää



10. Minä muistan sinut



11. Sinua päin



12. Tuulikello



13. Taivas sisälläni



14. Kylmä ilman sua



15. Tule lähemmäs Beibi



16. Kuka keksi rakkauden



17. Niin kaunis on hiljaisuus



18. Kun savukkeet on loppuneet

LEVY 2:

1. Päivä kerrallaan



2. Vanhaa suolaa



3. Mentävä on



4. Taivas aukeaa



5. Ex-nainen



6. Isä



7. Kaljaa pöytään



8. Siipiveikko



9. Minun tuulessa soi



10. Hyviä öitä



11. Unihiekkamyrsky



12. Viisi vuodenaikaa



13. Menneen talven lumet



14. Seuraavassa elämässä



15. Hanat aukeaa



16. Tuulten viemää



17. Jotakin tärkeää



18. Seis (Steel City)