BB-Sebastian ja BB-Tamer ihmettelivät naisten ehkäisyä: ”Mitä emättimessä on?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunnelmat rauhoittuivat illan mittaan kahden asukkaan välienselvittelystä. Yön mittaan BB-Sebastian ja BB-Tamer pääsivät keskustelemaan ehkäisystä Janican kanssa. Stripparina siviilissä toimiva nainen kertoi ettei hänellä ole kuukautisia kierukan ansiosta.

– Mä en vieläkään tiedä mitä naisen emättimessä on, Sebastian paljasti nukkuneensa biologian tunneilla.

– Mitä ehkäisyvälineitä on? Kierukka, kondomi? Tamer tiedusteli.

– Mulla on kierukka. Se on mun mielestä helpointa, kun ei tarvi pelätä tulevansa raskaaksi missään vaiheessa. Jos mä nyt haluaisin lapsen, niin mä menisin gynekologile ja voisin taas saada lapsia. Kierukka on sellainen t-kirjain, joka laitetaan sinne munasarjoihin. En mä tunne sitä ollenkaan. Joku sanoo, että sen voisi tunnistaa niistä alaosan naruista. Voi nyt koko Suomi tietää, että mulla on kierukka, Janica totesi.

– Mä oon aina halunnut tietää miten se toimii ja mikä siinä on? Sebastian kysyi.

– En mäkään tiedä. Mut eihän se taudeilta suojaa, Janica opasti.

Pian keskustelu siirtyi seksuaalisiin haluihin ja masturbointiin.

– Tää on ensimmäinen kerta elämässä, kun se kiihottuminen on laimentunut. Siinä kun tulin tuosta ovesta niin siitä saakka on katsonut ihmisiä eri tavalla. Se on laimentunut, Sebastian paljasti.

– Mitä tarkoittaa laimentunut? Tamer kysyi.