Christina Hendricks paljastavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan Mad Men -televisiosarjan muodokkaana tähtenä, ja hän on ollut urallaan otsikoissa lähes yksinomaan rintojensa merkeissä. Samalla hänen ammatilliset saavutuksensa ovat jääneet julkisuudessa muotojen varjoon.

Nyt 36-vuotias punapää varasti viime viikolla huomion pulleilla purjeillaan I Don’t Know How She Does it -elokuvan ensi-illassa. Nyt hän on onnistunut tekemään sen jälleen, sillä rintamuksen hädin tuskin peittänyt asu kätki sisälleen painovoimaa uhmanneet muodot.

Christina Henricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.