Facebook muuttuu taas radikaalisti – käyttäjät suivaantuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin yhteisöpalvelu Facebook on aiheuttanut yli 550 miljoonalle käyttäjälleen jo lukemattomia kertoja päänvaivaa muutoksillaan. Lähes poikkeuksetta muutokset on otettu vastaan negatiivisest, kuten taannoinen chat-toiminto. Nyt luvassa on taas runsaasti uusia muutoksia.

Viimeksi pari viikkoa sitten palvelu muutti toimintojaan, mutta nyt kehitystiimi on saanut jälleen uuden päivityksen valmiiksi. Inside Facebook -julkaisun mukaan tuoreimmat muutokset ovat merkittäviä, ja niistä erityisesti uusi syöte-toiminto on saanut käyttäjät barrikadeille.

Merkittävimmät muutokset ovat uuden aktiivisen syötetoiminnon lisäksi statuspäivitysten pidentyminen 500 merkistä 5.000 merkkiin. Jatkossa statuksiin ei saa enää liitettyä kavereiden nimiä. Statuspäivityksen kenttä säilyy näkyvissä ruutua vieritettäessä, ja jatkossa käyttäjä voi lisätä ruudulleen myös kirjanmerkkejä. Kaverilistojen yleisilme muuttuu verkkolehtien suuntaan.