Popeda julkaisee uuden levyn vuosien tauon jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmen vuoden levytystauon jälkeen Suomen väkevin rock-komppania Popeda julkaisee Voitto-nimeä kantavan albumin 26. lokakuuta. Lähes 100 keikkaa vuodessa tahkoava Ikurin ikiliikkuja on julkaissut 18 levyä ja viihdyttänyt suomalaisia jo yli 30 vuoden ajan.

Uuden albumin biisimateriaalista vastaa pääosin kaksikko Pate Mustajärvi ja Costello Hautamäki. Yksi sävellyksistä on kosketinsoittaja Iso-Paten käsialaa. Bermuden kolmio, Lentäviä lautasia ja ensimmäisenä singlenä julkaistava Hääkellot soi ovat Vexi Salmen sanoituksia. Yhä virtaa Don -kappaleen on tekstittänyt Jouni Hynynen ja Ilmalaiva-kappaleen on puolestaan kynäillyt Aknestikista tuttu Jukka Takalo.

– Pikkukillinä tuli Irwinit kuunneltua, joten on suuri kunnia saada Vexi Salmen tekstejä omalle levylle, jumalaare. Luvassa on vanhan liiton Popedaa, kunnon rokkimättöä ja tuttuun tapaan parit pakolliset slovarit. Lopputuloksena on hieno bändilevy, Pate Mustajärvi lupaa.