BB-taloon saapui neljä kuumaa povipommia – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon perjantai-ilta on sujunut rauhallisissa merkeissä, ellei mukaan lasketa erään parin tilapäistä välirikkoa. Parhaillaan talon miehet valmistelevat naisille yllätystä, jolla tunnelma saadaan taas kattoon.

Naiset viettävät olohuoneessa naisten iltaa ja keskustelevat esimerkiksi seksistä ja seksipaljastuksista. Samaan aikaan talon viisi miestä ovat vallanneet makuuhuoneen ja käyneet tutkimassa naisten laatikoita. Sieltä heidän ylleen on löytynyt naisten vaatteita, joita miehet naureskellen pukivat ylleen. Luvassa on nimittäin drag-henkinen muotinäytös.Kuva: Sub

Asukkaista BB-Ben ja BB-Mikael ovat varsin hemaisevia näkyjä, sillä Mikaelilla on yllään vaaleanpunainen tiukka mekko ja Benillä vastaavasti valkoinen. Luonnollisesti molemmilla on myös runsaasti täytettä rintojensa kohdalla. Salarilla täytettä on hieman vähemmän.

– Mä haluan kans tissit, Salar vaati.

– Et sä tarvi. Sä oot lauta! Ben vastasi.Kuva: Sub

BB-Stefan on puolestaan pukeutunut keskimääräistä paljastavampaan asuun. BB-Sebastian kieltäytyi pukeutumasta naisten vaatteisiin. Aiemmin vastaavista tempauksista kieltäytynyt BB-Tamer suostui yllättäen olemaan mukana esityksessä, mutta ei kovin rohkeassa asussa. Sebastian suostui kieltäytymisestään huolimatta juontamaan muotinäytöksen.

– Ei tän tarvi olla mun makuun. Ei kaiken tarvi aina mennä mun makuun, Sebastian totesi.

Pian esitys alkoi ja ensimmäisenä lavalle asteli BB-Benita. Seuraavaksi lavalle sipsuttivat yli satakiloinen BB-Stefania ja Virossa kauneusleikkauksissa käynyt BB-Mikaela.