Heath Ledgerin ”miljoonamaja” myytävänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas näyttelijä Heath Ledger menehtyi epäselvissä olosuhteissa 23. tammikuuta 2008. Hänen kuolinsyykseen ilmoitettiin myöhemmin lääkemyrkytys, koska hänen elimistöstään löytyi yhteensä kuutta voimakasta lääkeainetta, kuten mieliala- ja unilääkkeitä.

Nyt edesmenneen näyttelijän koti on myynnissä. Hollywood Hillsissä sijaitsevaa kotia on kutsuttu ”majaksi” sen sijainnin ja näyttävyyden vuoksi. Televisiotähti Ellen DeGeneres myi hulppean kodin näyttelijälle vuonna 2005. Ledger asui kodissaan muun muuassa silloisen vaimonsa Michelle Williamsin ja heidän Matilta-tyttärensä kanssa. Katso kuva tästä.

28-vuotiaana kuollut Heath Ledger tunnettiin parhaiten menestysroolistaan elokuvassa Brokeback Mountain, jonka pääosassa hänet nähtiin yhdessä Jake Gyllenhaalin kanssa. Hän sai elokuvasta myös Oscar-ehdokkuuden. Heath Ledger aloitti uransa 17-vuotiaana australialaisessa Sweat-televisiosarjassa. Kuollessaan hän oli kuvaamassa elokuvaa The Imaginarium Of Doctor Parnassus.