Justin Bieberin ”perhekuva” hämmensi fanit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Youtube-palvelusta megatähdeksi noussut 17-vuotias Justin Bieber yllätti äskettäin faninsa puhumalla avoimesti perheen perustamisesta. Kanadalaispoppari kertoi muun muuassa haluavansa olla nuori isä ja mennä naimisiin 25 – 26 -vuotiaana.

Nyt teinitähti poseeraa erikoisessa kuvassa tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Umpirakastunut pariskunta nimittäin poseeraa kuvassa kuuden vauvan kanssa. Bieber lisäsi kuvan Instagram-sovelluksensa tilille.

Miljoonien teinityttöjen päiväuni vertasi otosta näyttelijäpariskunta Brad Pittin ja Angelina Jolien suurperheeseen. Hän nimittäin nimesi sen vihjailevalla tekstillä ”Brangelina 2.0”. Bieber lisäsi tililleen myös kuherruskuvia tyttöystävänsä kanssa, mistä fanit eivät olleet innoissaan.

Tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti Justin Bieber seurustelee 19-vuotiaan kollegansa näyttelijä-laulaja Selena Gomezin kanssa. Teinipariskunnan on uutisoitu eronneen jo useaan otteeseen ja parisuhdetta kutsutaankin jo on-off-suhteeksi. Taannoin uutisoitiin Gomezin saaneen popparin “rysän päältä kiinni” tekstaamassa ex-tyttöystävälleen Jasmine Villegasille.