Mies voitti syömiskilpailun – kuoli palkintojenjaon jälkeen

Ohhoh! · Stara.fi

Ylensyömistä on pidetty kautta aikojen syntinä, ja useammankin kerran esimerkiksi syömiskilpailut ovat johtaneet vakaviin ongelmiin ja jopa kuolemiin. Tuorein tapaus sattui Ukrainassa, jossa 77-vuotias mies osallistui syömiskilpailuun kohtalokkain seurauksin.

Tokmakissa asuva Ivan Mendel -niminen vanhus söi kilpailussa 30 sekunnissa kymmenen perunakakkua. Hän voitti kilpailun palkinnoksi litran purkillisen kermaviiliä, mutta ei koskaan ehtinyt maistaa purkin sisältöä. Pian palkinnon vastaanottamisen jälkeen eläkeläinen sai sairauskohtauksen ja menetti tajuntansa.

Ensihoitajat pääsivät nopeasti paikalle, mutta miehen pelastamiseksi ei ollut enää mitään tehtävissä. Lääkäri arvioi miehen tukehtuneen ruoan aiheuttamaan oksennukseen, uutistoimisto Interfax uutisoi.