Wiz Khalifan Suomen keikasta ikärajaton

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaisten hiphop-artistien Wiz Khalifan ja YelaWolfin yhteiskonsertti The Circuksessa keskiviikkona 23. marraskuuta muuttuu ikärajattomaksi.

Artistien edustajat ja konsertin järjestäjät saivat tapahtuman julkistamisen jälkeen räppäreiden nuoremmilta faneilta valtaisan palautetulvan, jonka seurauksen keikkapaikan anniskelualue rajataan ja The Circus avataan myös alle 18-vuotialle.

Black and Yellow ja Roll Up -hittien avustuksella tänä vuonna maailmanlaajuisen läpimurron saavuttanut Wiz Khalifa julkaisi Rolling Papers -menestyslevynsä maaliskuussa. The Source -lehdessä vuoden tulokkaaksi valittu artisti esiintyi elokuussa Jurassic Rockin pääesiintyjänä.

Illan toisena artistina nähdään Eminemin Shady Recordsille kiinnitetty YelaWolf. 24. lokakuuta ilmestyvän ”Radioactive”-albumin julkaisuun valmistautuva YelaWolf on jo tehnyt Eminemin ohella yhteistyötä muun muassa Diplon, Gucci Manen, Raekwonin ja Big Boi:n kanssa.