BB-Amanda paljasti noloimmat seksikokemuksensa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eilen vietetyssä naisten illassa tehtiin muutamia intiimipaljastuksia, kun naiset kertoivat toisilleen noloimpia seksikokemuksiaan. Jokainen joutui vastaamaan vuorollaan, ja viimein myös Amanda joutui tekemään tiliä asiasta.

Tumma neitokainen kertoi, ettei ollut kokenut aivan yhtä noloja tilanteita kuin esimerkiksi BB-Veera ja BB-Suvi. Amanda on kuitenkin sammunut pariinkin otteeseen kesken seksin harrastamisen.

– Musta tuntuu, että mä oon kaksi kertaa vaan sammunut kesken kaiken. Mun viimeinen muistikuva on ollut se, että mä harrastan seksiä, Amanda paljasti.

34-vuotiaan Suvin tarinat olivat selvästi lennokkaampia.

– Mun juttu sattui Keremin kanssa. Musta mä olin ihan märkä ja tuntui että se sai. Sit suihkussa se kysyi multa, että Suvi mitä tapahtui? Mitä sulta tuli? Mä olin että ei multa tullut mitään ja se kysyi että pissasiksä? Suvi muisteli.

– Se oli eka kerta kun multa tuli squirttaus. Se oli kuin uima-allas. Sit se kuittaili mulle myös Facebookissa. Se sanoi, että seuraavan kerran kun sä tuut tänne Turkkiin, niin se ei tiennyt haluaako se harrastaa mun kanssa seksiä. Ei se halunnut uida enää uima-altaassa.