Ben & Jerry’sin jäätelömaku ”Hikiset pallit” oli perheille liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva jäätelömerkki Ben & Jerry tunnetaan erikoisista jäätelömauistaan, jotka ovat saaneet valtavan suosion erityisesti Yhdysvalloissa. Kerroimme kesäkuussa, että yhtiö suunnitteli uutta hämmentävän nimistä jäätelömakua, ja äskettäin ”Hikiset pallit” viimein lanseerattiin.

Saturday Night Live -sketsiohjelmassa Ana Gasteyer, Molly Shannon ja Alec Baldwin vitsailivat jäätelömausta, jonka nimi oli Schweddy Balls, eli vapaasti suomennettuna ”Hikiset pallit”. Nopeista liikkeistään tunnettu jäätelöjätti vihjasi heti, että se voisi toteuttaa kyseisen sketsin lanseeraamalla samannimisen jäätelön. Ilmoitusta epäiltiin mediatempuksi, mutta siitä tuli pian totta.

Nyt mainosalaa seuraava AdWeek uutisoi, että American Family Assosiation on noussut barrikadeille härskiä jäätelömakua vastaan. Järjestö on avoimessa kirjeessään ihmetellyt etteikö Ben & Jerry’s parempaan pystynyt ja todennut nimen olevan rivo ja alatyylinen. Lisäksi kirjeessä ihmeteltiin millainen lapsi pyytäisi tätä makua kaupassa nimeltä. Järjestö pyytää kansalaisia lähettämään paheksuntakirjeitä yhtiölle.

Kuva: Ben & Jerry’s