Conan ei saanut katsettaan irti Nicole Scherzingerin rinnoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen monien värikkäiden vaiheiden kautta taannoin palannut Conan O’Brien debytoi Conan-ohjelmallaan SuomiTV-kanavalla. Paluu Suomeen ei ole sujunut odotetulla tavalla, koska ohjelman katsojamäärä on romahtanut aikaisemmasta.

Nyt Conan on saanut vieraakseen The Pussycatt Dolls -tyttöbändin keulahahmon Nicole Scherzingerin. Formulatähti Lewis Hamiltonin naisystävän mekko oli kuitenkin niin paljastava, että Conan ei saanut katsettaan irti kaunottaren rintamuksesta.

Conanin ohjelma keräsi ensimmäisellä viikolla vain 46.000 katsojaa. Tuolloin samalla kanavalla nähty Vermon ravilähetys veti vain kuusituhatta katsojaa vähemmän. Muutama viikko myöhemmin Conan veti ruutujen ääreen enää 31.000 katsojaa. Tulos on ollut yllätys, sillä Conanin ohjelman saaminen Suomeen veti Helsingissä kansaa jopa mielenosoituksiin.

SuomiTV esittää Conan-ohjelmaa nyt joka ilta kello 21.00 alkaen. Show käynnistyy kanavalla Yhdysvalloissa keväällä TBS:llä nähdyillä jaksoilla. Koska SuomiTV esittää sarjasta joka päivä yhden uuden jakson, kanava saa kiinni Amerikan esitysaikataulun marraskuuhun mennessä.