Justin Bieber julkaisi kuhertelukuvat netissä: Suolaa fanien haavoihin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on niittänyt menestystä erityisesti nuorten tyttöjen joukossa, ja hän on yksi sosiaalisen median seuratuimmista tähdistä. 17-vuotias supertähti on seurustellut jo pidempään kollegansa Selena Gomezin kanssa.

Fanit tyrmistyivät taannoin kun suhde paljastui. Nyt Justin ja Selena Gomez kaatavat suolaa fanien haavoihin julkaisemalla verkossa yksityisiä kuhertelukuviaan. Twitter-blogissa julkaistuissa kuvissa Justin nähdään pussaamassa Selenaa poskelle ja halailemassa yksityisen suihkukoneen ovella.

Kuva: Twitter

Kuva: Twitter

Tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti Justin Bieber seurustelee 19-vuotiaan kollegansa näyttelijä-laulaja Selena Gomezin kanssa. Teinipariskunnan on uutisoitu eronneen jo useaan otteeseen ja parisuhdetta kutsutaankin jo on-off-suhteeksi. Taannoin uutisoitiin Gomezin saaneen popparin “rysän päältä kiinni” tekstaamassa ex-tyttöystävälleen Jasmine Villegasille.