Kristin Cavallari ihastutti rantakuosissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muiden muassa CSI: NY -sarjassa ja muutamissa elokuvissa. Cavallari kiinnitettiin aikoinaan Lauren Conradin tilalle sittemmin jo lopetettuun The Hills -sarjaan.

Kristin Cavallari kihlautui keväällä Chicago Bears -tähtipelaajan Jay Cutlerin kanssa, mutta julkkisparin suhde kariutui viime viikolla. Ennen eroa he olivat ehtineet jo kihlautua, mutta suhde ei lopulta toiminutkaan odotetusti. Kristinin unelmahäät jäivät siis toistaiseksi haaveeksi. Nyt Kristin on kuvattu värikkäissä bikineissä nauttimassa olostaan rannalla.

23-vuotias Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.