AnnaLynne McCordin bikinipeppu yllätti erikoisessa paikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia. Hän nousi viime vuonna Hollywoodin seuratuimpien tähtien joukkoon, ja hän on sittemmin pysytellyt tiiviisti otsikoissa.

Nyt näyttelijäkaunotar ikuistettiin paparazzin kameraan nauttimassa aurinkoisesta päivästä bikineissä. Asuvalinta oli siinä mielessä yllätys, että kuvauspaikka ei ollut allasalue tai uimaranta, vaan golfkenttä. Tarina ei kerro miksi kaunotar oli riisunut itsensä bikineille.

23-vuotias näyttelijäkaunotar AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. AnnaLynne näyttelee suositussa televisiosarjassa koulun kuningatarta Naomia. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista. Taannoin AnnaLynne ja hänen Angel-siskonsa yllättivät suutelemalla muotinäytöksessä.