BB-Sebastian tylytti Salaria: ”Sä et vaan tajua”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon häirikköasukas BB-Salar on ajautunut asukkaiden kanssa lukemattomia kertoja väittelyihin, jotka nuori mies on lähes poikkeuksetta hävinnyt. Asiallisen argumentoinnin sijaan Salar ryhtyy nimittäin haukkumaan väittelykumppaneitaan, ja kritiikkiä saatuaan hän suuttuu.

Tänään BB-Sebastian kertoi Salarille suoraan mitä mieltä hän on turkulaisen nuorukaisen väittelytaidoista. Tuttuun tapaansa Salar provosoitui kommenteista ja vetäytyi puolustusasemiin.

– Sä ohjaat keskustelun aina aivan toisaalle. Sä tavallaan väkivaltaisesti lopetat keskustelun, kun sä et osaa perustella. Sulle on tyypillistä, että sä lähdet hokemaan jotain, Sebastian kertoi Salarille.

– Onko joku sanonut sulle, että sä oletat olevas Dr. Phil? Salar vastasi.

– Just kun tää tilanne nyt. Sä et halua keskustella, etkä sä osaa perustella. Sä et ole mukana keskusteluissa, Sebastian jatkoi.

– Nyt sä oot huomannut, että sulla on täällä talossa yksi kilpailija ja se oon mä. Sä oot hyvä kakkonen. Mä oon huomannut, että sä oot hyvä vastustaja mulle. Sä et oo huomannut, että mä oon sun vastustaja. Mä en mene sun kepposiin. Sä oot just sellainen henkilö, joka on vastustaja mulle. Mut mä en mee tohon. Jos mä jään tänne, niin sä huomaat, Salar vei taas keskustelun toisaalle.

– Sä luulet, että sä tajuat heti mistä on kyse. Oikeesti sä et vaan tajua, Sebastian vastasi.

– Kuka sä luulet olevasi? Mä säälin niitä lapsia jotka tulee sun oppilaiksi, Salar jatkoi tutulla linjallaan.