Räppäri julkaisi kuvan peniksestään – halusi esitellä sen kokoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina verkkoon on päätynyt poikkeuksellisen paljon alastonkuvia julkisuuden henkilöistä. Monien naistähtien kuvat päätyivät julkisuuteen hakkereiden ansiosta, mutta miehet ovat itse julkaisseet härskejä kuviaan. Taannoin räppäri Dappy nähtiin nettikuvassa sukuelin paljaana.

Artisti väitti, että hänen alastonkuvansa oli muiden supertähtien tavoin hakkeroitu, mutta nyt hän on tunnustanut vuotaneensa kuvan itse verkkoon, Daily Mirror uutisoi. Miehen motiivi oli kuitenkin erikoinen, sillä hän halusi osoittaa omistavansa suuremman sukuelimen kuin kollegansa Chris Brown.

Nakukuva julkaistiin verkossa aiemmin tänä vuonna hieman ennen kuin Dappy julkaisi uuden levynsä. Näin ollen kyseessä oli mediatemppu, jolla levylle oli määrä saada lisää näkyvyyttä. Samaa keinoa ovat käyttäneet lukemattomat muutkin tähdet.