The Human Centipede mainos ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka maailman sairaimmaksi elokuvaksi nimetty The Human Centipede -elokuva saa pian jo toisen jatko-osansa. Elokuvan ohjaaja kertoi suunnitelmastaan Empire-elokuvalehden haastattelussa. Samalla hän korosti, että elokuvasta tulee merkittävästi aikaisempaa rajumpi.

Kohuelokuvan toinen osa kiellettiin taannoin kokonaan Britanniassa, eli sitä ei saa julkaista tai levittää edes leikattuna ja ikärajalla varustettuna. Poikkeuksellisen rajua seksuaalista väkivaltaa sisältävä elokuva oli tarkoitus saada jakeluun tänä vuonna. Nyt elokuvan mainoskuva on julkistettu verkossa, jossa se on saanut tyrmäävän vastaanoton. Ilman lähempää tarkastelua kuva tosin muistuttaa vain selkärankaa.

Elokuvan täystyrmäys ei kuitenkaan ohjaajaa ole hidastanut, vaan päinvastoin. Ohjaaja kertoi Empire-lehdelle, että kokonaan Yhdysvalloissa kuvattava kolmas elokuva tulee olemaan huomattavasti edeltäjiään rajumpi. Lisäksi ohjaaja lupasi uuden elokuvansa olevan 10.000 kertaa edeltäjää aidompi lääketieteellisessä mielessä.

– Elokuva tulee järkyttämään monia ihmisiä, Tom Six kertoi Empire-lehdelle.