Rokkarin tyttären pepun läpsäisy toi potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Minka Kelly tuli alunperin tunnetuksi Aerosmith-yhtyeessä musisoivan isänsä myötä, mutta sittemmin hän on tullut tutuksi myös näyttelijänä ja televisiokasvona. Syyskuussa 2010 hänet valittiin Esquire-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Charlie’s Angels -sarjan kuvauksissa eräs kuvausryhmän jäsenistä läpsäisi Minkan peppua. Kaunotar vastasi antamalla avokämmenellä napakan iskun miehen kasvoihin, mutta asia ei jäänyt siihen. Nyt mies on nimittäin saanut potkut tuotantoyhtiöstä, TMZ kertoo.

31-vuotias Minka Kelly tuli jo lapsena tunnetuksi Aerosmith-yhtyeen kitaristi Rick Dufayn tyttärenä. Hänet nähtiin ensimmäisen kerran valkokankaalla vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa 2 Fast 2 Furious -elokuvassa. Toinen menestysrooli nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Kingdom. Nykyisin Minka seurustelee Derek Jeterin kanssa. Aiemmin hän on seurustellut muiden muassa Chris Evansin, Donald Falsonin ja John Mayerin kanssa.