Rihannan bikinivartalo hipoo täydellisyyttä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna on saanut viime aikoina lunta tupaan flegmaattisista keikoistaan sekä Suomessa että muualla maailmassa. Äskettäin hän keikisteli pelkissä rintaliiveissä Armani Jeans -merkin kuvauksissa.

Parhaillaan Etelä-Amerikassa kiertueella oleva laulajatar on nyt nauttinut vapaapäivästään aurinkoa palvoen. Rihanna kuvattiin nimittäin Rio De Janeiron uimarannalla tyylikkäisiin bikineihin sonnustautuneena.

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin popparin vuoden naiseksi. Robyn Rihanna Fenty sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.