Carmen Electra käänsi katseita kireässä nahkamekossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Povipommi Carmen Electra tunnetaan muodokkaiden kurviensa lisäksi lukuisista televisiosarjoista ja komediaelokuvista. Mallikaunotar on myös entinen The Pussycat Dolls –yhtyeen jäsen. Hän kokeili uraa musiikin parissa, mutta lopetti laulamisen debyyttialbuminsa flopattua rajusti.

Nyt 39-vuotias seksikäs tähti kuvattiin ihoanuolevaan nahkahameeseen pukeutuneena. Huippukunnossa olevan tähden kurvikas takamus käänsikin katseita punaisella matolla Hollywoodissa. Myös julkkiskaunottaren avonainen paitapusero kiinnitti kuvaajien huomion.

Yhdysvaltalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Nykyisin Electra on kihloissa rokkari Rob Pattersonin kanssa.