Katy Perry turvotuksestaan: ”Piereskelen kuin ilotulitusraketti”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina kovasti esillä myös rohkeiden musiikkivideoiden merkeissä. Laulaja teki äskettäin historiaa saavuttamalla Michael Jacksonin listaennätyksen. Perryn Teenage Dream -albumilta nousi nimittäin viisi singleä Yhdysvaltojen Billboard 100 -listauksen ykköseksi.

Katy Perry kiertää parhaillaan Britanniaa California Dreams -kiertueensa merkeissä. Samalla poptähti on nauttinut antaumuksella maan perinneruokia. Nyt 26-vuotias laulaja kertoi saavansa ”järisyttäviä” ilmavaivoja purkitetuista pavuista, joita hän on ahminut jatkuvasti Britanniassa.

– Rakastan Lontoota, koska saan paistettuja papuja leivän päälle. Ne saavat kuitenkin mahani sekaisin ja piereskelen kuin ilotulitusraketti, Perry kertoi The Sun -lehden mukaan.

Poptähti esiintyi viikonloppuna Lontoon O2-areenalla. Hän kertoi joutuneensa jatkuvasti hieromaan vatsaansa keikallaan, jotta papujen aiheuttama paine laskeutuisi. Perry kertoi myös yleisölle runsaista ilmavaivoistaan. Hän nimittäin halusi varmistaa, ettei yleisö luule laulajan olevan raskaana pullistuneen mahansa takia.

Maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa singleä myynyt naisartisti on tehnyt historiaa kappaleillaan Last Friday Night, Teenage Drean, California Gurls, Firework ja E.T. Jokainen kappale on nyt nimittäin saavuttanut ykköspaikan Billboard 100 -hittilistalla. Moiseen saavutukseen on viimeksi onnistunut edesmennyt poptähti Michael Jackson. Persoonallinen laulajatähti kiitti Twitter-blogissaan uskollisia fanejaan ja pyysi heitä tuulettamaan kunnolla historiallista saavutusta.