Carmen Electra alastoman naisen kanssa suihkussa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Povipommi Carmen Electra tunnetaan muodokkaiden kurviensa lisäksi lukuisista televisiosarjoista ja komediaelokuvista. Mallikaunotar on myös entinen The Pussycat Dolls –yhtyeen jäsen. Hän kokeili uraa musiikin parissa, mutta lopetti laulamisen debyyttialbuminsa flopattua rajusti.

Seksikäs näyttelijätär tähdittää parhaillaan Mardi Gras: Spring Break -elokuvaa. Povipommi tuo elokuvassa esiin parhaimpia puoliaan, sillä Carmen muun muuassa keimailee kameralle pelkissä alusvaatteissa. Eräässä elokuvan kohtauksessa kaunotar nähdään suihkussa alastoman näyttelijättären Genevieve Guzchackin kanssa.

Yhdysvaltalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Nykyisin Electra on kihloissa rokkari Rob Pattersonin kanssa.