Lady Gaga kiihottuu tästä roolileikistä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga seurustelee nykyisin Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjan komistuksen Taylor Kinneyn kanssa. Pariskunnan kerrottiin ihastuneen toisiinsa laulajan You And I -musiikkivideon kuvauksissa.

Nyt omituisista ja friikkimäisistä asuvalinnoistaankin tunnettu Gaga paljasti leikkivänsä poikaystävänsä kanssa roolileikkejä. Hän nimittäin kertoi pitävänsä siitä, jos Kinney pukeutuu ennen sänkypuuhia vampyyriksi. Kinney näytteli Vampyyripäiväkirjat-hittisarjassa ihmissutta.

– Gaga kiihottuu vampyyreista ja rakastaa, jos hänen partnerinsa puree häntä. Gagalla on kokonainen vaatekaappi täynnä roolileikkeihin soveltuvia asuja, tähden lähipiiriin kuuluva henkilö paljasti The Sun -lehdelle.

Taannoin supertähti paljasti saavansa orgasmin “ajattelemalla”. Hän kertoi nimittäin ettei tarvitse sen saavuttamiseen lainkaan koskettelua, vaan voi mielensä avulla “räjäyttää potin”. Äskettäin hän myös kannusti nuoria naisia pidättäytymään seksin harrastamisessa.

Lady Gagan ja Taylor Kinneyn intiimin suhteen tultua julki, asiasta paisui viihdelehdissä kolmiodraama. Ihmissusi Masonia televisiosarjassa näytelleen Kinneyn väitettiin nimittäin jättäneen tyttöystävänsä megatähden takia. Petetty tyttöystävä sai tietää salasuhteesta komistuksen vahingossa soitettua exälleen taskupuhelun.