Halloween-huuma iski koiriin – katso huimat naamiaisasut

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Reilun viikon kuluttua lokakuun viimeisenä viikonloppuna ympäri maailmaa juhlitaan jälleen Halloweenia, jolloin on tapana pukeutua pelottaviin naamiaisasuihin. Nyt verkossa on julkaistu jopa hieman nöyryyttäviä kuvia naamiaisasuisista rakkaista eläinystävistämme.

New Yorkissa järjestettiin nimittäin Halloween koira -paraati, jossa 500 karvaturria tepastelivat kadulla hulvattomiin naamiaisasuihin pukeutuneena. Kuvissa nähdään muun muuassa eräs mäyräkoira, joka on puettu dinosaurukseksi. Myös eräs suloinen koiranpentu poseeraa kameroille Lady Gagaksi puettuna.

Erityisen nöyryytetyn näköinen paraatissa oli englanninbuldoggi, joka oli puettu morsiamen asuun. Häämekon alta paljastuivat veikeät ”nyrkkeilytassut”. Nyrpeä paraatilainen olikin yksi paraatin kuvatuimmista koiraveijareista kaikessa kurjuudessaankin.