Lady Gaga: ”Koulukiusaus laittomaksi!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Lady Gaga murtui aiemmin tänä vuonna kuultuaan 14-vuotiaan faninsa itsemurhasta. Teinipoikaa kiusattiin rajusti koulussa ja haukuttiin muun muuassa homoseksuaaliksi. Poika yritti hakea apua ongelmiinsa ennen kuolemaansa blogikirjoitusten avulla.

Nyt vaikutusvaltainen Lady Gaga on aloittanut taistelun koulukiusaamista vastaan. Tähden Born This Way -hyväntekeväisyysjärjestö nimittäin aloittaa projektin, jonka tarkoituksena on estää koulukiusaamista. Poptähti ohjaa projektia äitinsä Cynthia Germanottan kanssa.

– Toivomme, että projekti luo yhteisöömme rohkeutta suojella koulukiusattuja, Lady Gaga kertoi CNN-sivuston mukaan.

Faninsa itsemurhan jälkeen laulaja kertoi haluavansa muuttaa koulukiusaamisen laittomaksi. Koulukiusattu poika kiitti Lady Gagaa ennen poismenoaan viimeisessä blogikirjoituksessaan. Hän kirjoitti myös jäähyväisissään poptähden The Queen -kappaleen lyriikanpätkän ”Don’t forget me when i come crying to heaven’s door”.

Taannoin megatähti Lady Gaga purskahti itkuun tuomaroidessaan So You Think You Can Dance -tanssikilpailua. Hän kertoi tanssijoiden esityksien olleen niin herkkiä ja tunteellisesti voimakkaita, ettei hän voinut pidätellä tunteitaan. Megatähti myös paljasti äskettäin olevansa yksinäinen ja tekevänsä koko ajan töitä.