Eläinaktivistit raivostuivat – leffakaunotar kantoi käärmeennahkalaukkua

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon joutui äskettäin auton ruhjomaksi juoksulenkillään. 84-vuotias nainen töytäisi autollaan suojatietä ylittänyttä näyttelijätärtä, joka kiidätettiin sairaalaan. Kahden lapsen äiti selvisi rytäkästä pienillä vammoilla ja säikähdyksellä.

Nyt 35-vuotias kaunotar on saanut eläinaktivistit niskaansa. Reese nimittäin kuvattiin kantamassa 2.370 dollarin arvoista Chloe-käärmeennahkalaukkua. PETA-järjestön aktivistit lähettivätkin pikaisesti kirjeen näyttelijättärelle ja kertoivat tälle muun muuassa yksityiskohtaisesti kyseisen laukun tekotavasta.

– On yhdentekevää kuinka paljon Reese maksoi laukustaan, sillä eläimet maksoivat siitä kovemman hinnan. Emme voi ymmärtää sitä, että Reese tukee käärmeiden kidutusta ja elävältä nylkemistä, PETA-järjestö kirjoitti Contact Music -sivuston mukaan.

Vuonna 2006 PETA-järjestö nimesi Reesen yhdeksi maailman seksikkäimmäksi kasvissyöjäksi. Eläinaktivistit ovat myös aiemmin raivostuneet julkkiksille heidän asuvalinnoistaan. Seurapiirijulkkis Paris Hilton päällystettiin jauholla vuonna 2006, koska tämä oli pukeutunut muotinäytöksessä turkikseen.

Walk the Line -elokuvasta parhaan naispääosan Oscarin vuonna 2005 voittanut Reese Witherspoon on naimisissa Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Näyttelijäkaunottarella on kaksi lasta aiemmasta avioliitostaan näyttelijä Ryan Philippen kanssa. Äskettäin tänä vuonna vihityn pariskunnan uutisoitiin kiinnostuneen ostamaan Brad Pittin hulppean 13 miljoonan dollarin ökykodin Malibusta.