Mitä Katy Perryn muodoille on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina kovasti esillä rohkeiden musiikkivideoidensa merkeissä. Laulaja teki äskettäin historiaa saavuttamalla Michael Jacksonin listaennätyksen. Perryn Teenage Dream -albumilta nousi nimittäin viisi singleä Yhdysvaltojen Billboard 100 -listauksen ykköseksi.

Nyt spekuloidaan liittyykö Katy Perry raskaana olevien supertähtien Beyonce, Jennifer Garnerin ja Jessica Simpsonin joukkoon. Tähden pyöristynyt vatsanseutu ei nimittäin jäänyt huomaamatta MTV EMA -palkintogaalassa. Katso kuvat tästä.

Perry kertoi äskettäin vatsansa turpoavan Britannian perinneruokien takia. Hän kertoi kuitenkin saavansa ”järisyttäviä” ilmavaivoja purkitetuista pavuista, joita hän ahmii aina Britanniassa ollessaan. Tähti joutuukin hieromaan usein vatsaansa, jotta papujen aiheuttama paine laskeutuisi. Raskaushuhuista voi siis olla montaa mieltä.

Maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa singleä myynyt naisartisti on tehnyt historiaa kappaleillaan Last Friday Night, Teenage Drean, California Gurls, Firework ja E.T. Jokainen kappale on nyt nimittäin saavuttanut ykköspaikan Billboard 100 -hittilistalla. Moiseen saavutukseen on viimeksi onnistunut edesmennyt poptähti Michael Jackson. Persoonallinen laulajatähti kiitti Twitter-blogissaan uskollisia fanejaan ja pyysi heitä tuulettamaan kunnolla historiallista saavutusta.