Lady Gaga tyrmistyi faniensa nolosta iskusta – kohteena Adele

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin naisartisteihin lukeutuvat Lady Gaga ja Adele ovat loistaneet tänä vuonna myydyimpien albumien kärkikastissa. Adelen sydänsuruista kertovaa 21-hittialbumia on myyty jo yli kymmenen miljoonaa kopiota, kun taas Gagan Born This Way -albumia on myyty kahdeksan miljoonaa kappaletta.

Nyt Lady Gagan fanaattisimmat fanit ovat asettuneet avoimesti soultähti Adelea vastaan. Pikku hirviöksi kutsutut fanit nimittäin haluavat pitää Lady Gagan puolia, koska Adele on jyrännyt tämän albumimyynnillään. Solvaajat ovat tosin jo menossa liian pitkälle, sillä he haukkuvat muun muuassa Adelen pyöreähköä ulkomuotoa.

– Lady Gaga ei aio pitää enää lihamekkoaan, koska hän pelkää, että Adele syö sen, Twitter-palvelussa kirjoitettiin.

Ilkeitä haukkuja Adelen painosta on myös liitetty Gagan lyriikoihin. Fanit nimittäin muokkasivat Gagan Born This Way -hittikappaleen uuteen uskoon. Uusissa lyriikoissa faint solvaavat brittilaulajan vartaloa sanoilla ”I’m bootyful in my own way, because Arby’s (amerikkalainen ravintola) makes nooo mistakes, I’ve got the right order, baby, I was born this weight”.

Megatähden edustajan mukaan Gaga on tyrmistynyt faniensa haukuista, koska hän on kiusaamista vastaan. Laulaja ei myöskään suvaitse sitä, että toista ihmistä haukutaan ulkonäön perusteella. Lady Gaga aloitti äskettäin taistelun koulukiusaamista vastaan. Tähden Born This Way -hyväntekeväisyysjärjestö nimittäin aloitti projektin, jonka tarkoituksena on estää koulukiusaamista.

Taannoin megatähti Lady Gaga purskahti itkuun tuomaroidessaan So You Think You Can Dance -tanssikilpailua. Hän kertoi tanssijoiden esityksien olleen niin herkkiä ja tunteellisesti voimakkaita, ettei hän voinut pidätellä tunteitaan. Megatähti myös paljasti äskettäin olevansa yksinäinen ja tekevänsä koko ajan töitä.