Lady Gagan pissatouhut ällistyttävät – todella rivoa touhua

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Lady Gaga murtui aiemmin tänä vuonna kuultuaan 14-vuotiaan faninsa itsemurhasta. Teinipoikaa kiusattiin rajusti koulussa ja haukuttiin muun muuassa homoseksuaaliksi. Sittemmin laulaja on kertonut haluavansa muuttaa koulukiusaamisen laittomaksi.

Nyt erikoisista asuvalinnoistaan tunnettu Gaga paljasti virtsaavansa joskus erikoisiin paikkoihin. Tähti kertoi, että jotkut hänen vaatteistaan ovat hyvin epäkäytännöllisiä vessakäynteihin. Siksi Gaga saattaakin päästää rakkonsa valloilleen pukuhuoneensa roskiksen päällä.

– Pissaan joskus pukuhuoneeni roskapönttöön. Minulla ja roskiksellani on erittäin tärkeä suhde. Kerran pissasin alasti roskiksen päällä, Gaga kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Äskettäin maailmalla kohistiin jälleen kerran supertähden sukupuolesta, joka on ollut otsikoissa jo reilun vuoden ajan. Tuoreimmassa käänteessä poptähti vihjasi itse Twitter-blogissaan käyneensä sukupuolenvaihtoleikkauksessa. Todisteena tapahtuneesta toimii poptähden verkossa julkaisema video. Kyseessä voi tosin olla myös markkinointitempaus, koska Lady Gaga on ollut viime aikoina totuttua vähemmän otsikoissa.