Snow Patrol ylistää Lady Gagaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-skotlantilainen rock-yhtye Snow Patrol tunnetaan erityisesti melodisista rock-balladeistaan. Vuonna 1994 perustetun yhtyeen musiikkia on käytetty muun muuassa sairaalasarjoissa Teho-osasto ja Greyn Anatomia. Tänä vuonna yhtyeen Chasing Cars -kappale palkittiin Q-palkintogaalassa.

Nyt Snow Patrol -yhtyeen rumpali Jonny Quinn kertoi haaveilevansa yhteistyöstä poptähti Lady Gagan kanssa. Rokkarin mielestä Lady Gaga on nimittäin paljon fiksumpi kuin normaali poptähti. Quinn kertoikin ihailevansa sitä, että poptähti tietää mitä tekee. Rumpali on myös vakuuttunut Gagan muusikon taidoista.

– Lady Gaga tietää mitä tekee ja hän on paljon fiksumpi kuin normaali poptähti. Hän on myös uskomaton pianonsoittaja, upea muusikko, loistava kirjoittaja, Quinn kehui poptähteä Daily Mirror -lehden mukaan.

Rumpalin mielestä yhteistyö Gagan kanssa lisäisi jotain erilaista yhtyeen musiikkiin ja kappaleisiin. Hän ei kuitenkaan halua duetoida liikaa poptähtien kanssa, jotta yhtyeen fanit eivät luule Snow Patrolin kopioivan toisten musiikkia. Rokkarit levyttivät taannoin Rihannan kanssa kappaleen Princess of China.

Snow Patroliin kuuluu laulaja Gary Lightbody, kitaristi Nathan Conolly, basisti Paul Wilson ja rumpali Jonny Quinn. Yhtye julkaisi kuudennen Fallen Empires -studioalbuminsa 11. marraskuuta 2011. Laulaja Gary Lightbodyn mielestä kuudes albumi on yhtyeen paras levy. Snow Patrol suunnittelee parhaillaan Fallen Empires -kiertuettaan ensi vuodelle ja sen ensimmäinen esitys tullaan näkemään Dublinissa O2-areenalla.