Reese Witherspoonin asu paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon joutui äskettäin auton ruhjomaksi juoksulenkillään. 84-vuotias nainen töytäisi autollaan suojatietä ylittänyttä näyttelijätärtä, joka kiidätettiin sairaalaan. Kahden lapsen äiti selvisi rytäkästä pienillä vammoilla ja säikähdyksellä.

Nyt ulkoilusta nauttivan näyttelijättären nolo vaatemoka saatiin ikuistettua paparazzien kameroille Brentwoodissa. Urheiluvaatteisiin pukeutuneen Reesen tiukat trikoot nimittäin saivat aikaan ”kamelinvarvas” -efektin tähden intiimialueella. Reese ei kuitenkaan näyttänyt itse huomaavan trikoopöksyjensä aiheuttamaa noloa häpyrakoa.

Walk the Line -elokuvasta parhaan naispääosan Oscarin vuonna 2005 voittanut Reese Witherspoon on naimisissa Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Näyttelijäkaunottarella on kaksi lasta aiemmasta avioliitostaan näyttelijä Ryan Philippen kanssa. Äskettäin tänä vuonna vihityn pariskunnan uutisoitiin kiinnostuneen ostamaan Brad Pittin hulppean 13 miljoonan dollarin ökykodin Malibusta.