Lady Gagan unelmamies: ”Suuri penis tai Harvardin tutkinto”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga aiheutti äskettäin ihmetystä erikoisella paljastuksellaan. Laulaja nimittäin kertoi vaatteidensa olevan hyvin epäkäytännöllisiä vessakäynteihin, joten Gaga päästää usein rakkonsa valloilleen pukuhuoneensa roskapöntön päällä.

Nyt avoimesti yksityiselämästään julkisuudessa puhuva Lady Gaga kertoi, millainen olisi hänen unelmiensa mies. Poptähti nimittäin kiihottuu miehistä, joilla on muun muuassa hyvin varusteltu penis. Laulajan unelmien miehellä olisi myös arvostettu tutkinto Harvardin yliopistosta.

– Unelmamieheni vaihtelee usein, mutta se liikkuu suuren peniksen ja Harvardin tutkinnon välillä, Gaga kertoi Access Hollywood -sivustolle.

Supertähti on kiertänyt maailmaa keikkojen ja eri tilaisuuksien merkeissä jo kahden vuoden ajan. Gaga kertoi, ettei ole vielä valmis asettumaan aloilleen. 25-vuotiaan laulajan mielestä oman kodin ostaminen nimittäin tuntuu hänestä ”kuin avioliitolta”.

Maailmalla kohistiin taannoin jälleen Lady Gagan sukupuolesta, joka on ollut otsikoissa jo reilun vuoden ajan. Tuolloin poptähti vihjasi itse Twitter-blogissaan käyneensä sukupuolenvaihtoleikkauksessa. Kyseessä taisi tosin olla mainostemppu, koska Lady Gaga on ollut viime aikoina totuttua vähemmän otsikoissa.