Lady Gagan orgasmeilla yllättävä vaikutus

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga seurustelee nykyisin Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjan komistuksen Taylor Kinneyn kanssa. Äskettäin laulaja paljasti kiihottuvansa makuuhuoneen puolella vampyyreista ja puremisesta.

Gaga on puhunut avoimesti seksielämänsä saloista julkisuudessa. Nyt 25-vuotias megatähti paljasti, että hänen kauneuskikkansa hyvään ihonhoitoon löytyy petipuuhista. Gaga nimittäin kertoi huolehtivansa ihonsa kauneudesta saamalla jatkuvasti orgasmeja. Laulaja kertoi myös syövänsä pinaattia pitääkseen hipiänsä kauniina.

– Paljon orgasmeja ja pinaattia. Eli tarkoitan siis kovaa työtä ja hikeä, Gaga kertoi Britannian Elle-lehdelle.

Gaga paljasti etsivänsä vieläkin tosirakkautta. Näyttelijää deittaileva tähti kertoi myös, että jotkut hänen teini-iän seurustelusuhteistaan sisälsivät väkivaltaa. Hän seurusteli 15-vuotiaana noin 30-vuotiaiden miesten kanssa ja kertoi, ettei suosittele sitä kenellekkään.

Lady Gagan ja Taylor Kinneyn intiimin suhteen tultua julki, asiasta paisui viihdelehdissä kolmiodraama. Ihmissusi Masonia televisiosarjassa näytelleen Kinneyn väitettiin nimittäin jättäneen pitkäaikaisen tyttöystävänsä megatähden takia. Petetty tyttöystävä sai tietää salasuhteesta komistuksen soitettua vahingossa exälleen taskupuhelun.