Jenni Vartiainen toi avomiehensä presidentinlinnaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen poptähti Jenni Vartiainen oli yksi tämän illan odotetuimmista vieraista presidentinlinnan Itsenäisyyspäivän juhlissa.  Samalla Jenni Vartiainen esitteli televisiokatsojille myös avomiehensä.

Jenni Vartiainen saapui kättelemään presidenttiä yhdessä tuottajamiehensä Jukka Immosen kanssa. Vartiaisen yllä nähtiin oranssinvärinen silkkisatiinimekko. Tähän saakka poptähti on pitänyt yksityiselämänsä poissa parrasvaloista, eikä hän ole puhunut seurustelustaan julkisuudessa.

Etiketin mukaan seurustelukumppania ei saa tuoda Linnaan, ellei kyse ole vähintään avoliitosta. Tätä sääntöä tosin rikkoi taannoin esimerkiksi The Rasmus -yhtyeen laulaja Lauri Ylönen, jonka seuralaisena nähtiin vuonna 2001 hänen ystävänsä Siiri Nordinin.