Lady Gagan äiti murtui itkuun – poptähti hengenvaarassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga seurustelee nykyisin Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjan komistuksen Taylor Kinneyn kanssa. Äskettäin laulaja poseerasi täysin alastomana Vanity Fair –lehdelle ja paljastavasta kuvaussessiosta julkaistiin video verkkoon.

Lady Gaga julkaisi äskettäin Marry The Night -singlensä musiikkivideon. Nyt 25-vuotias supertähti kertoi tehneensä musiikkivideon kuvauksissa vaarallisia stuntteja muun muuassa räjähtävien autojen kanssa. Gagan Cynthia-äiti murtuikin kuvauksissa itkuun, koska pelkäsi tyttärensä satuttavan itsensä.

– Vanhempani istuivat kuvauksissa jossain autossa ja äitini itki, koska en suostunut käyttämään sijaisnäyttelijää. Teen aina omat stunttini, Gaga kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Poptähti kertoi, että etenkin hänen Joseph-isänsä oli tyytyväinen videon lopputulokseen. Peräti 14 minuuttia kestävä musiikkivideo oli Gagan isän mielestä raaka ja upeista kuvakulmista kuvattu. Laulajan odotetulla videolla esiintyy myös suomalainen näyttelijä Jenny Rostain.

Lady Gagan ja Taylor Kinneyn intiimin suhteen tultua julki asiasta paisui viihdelehdissä kolmiodraama. Ihmissusi Masonia televisiosarjassa näytelleen Kinneyn väitettiin nimittäin jättäneen pitkäaikaisen tyttöystävänsä megatähden takia. Petetty tyttöystävä sai tietää salasuhteesta komistuksen soitettua vahingossa exälleen taskupuhelun.