Britney Spearsin ökylukaalin kuukausivuokra 20 000 euroa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears sai muutama vuosi sitten näyttävän hermoromahduksen. Tähtiartisti muistetaankin musiikkiuransa ohella myös tempauksistaan. Spears ajoi esimerkiksi päänsä kaljuksi raivopäissään ja hyökkäsi paparazzin kimppuun sateenvarjolla.

Britney Spearsin Femme Fatale -maailmankiertue päättyi äskettäin Puerto Ricoon. Nyt 30-vuotiaan poptähden uutisoitiin suunnittelevan uuden asunnon ostamista. Sillä aikaa laulaja asustelee perheensä kanssa hulppeassa lukaalissa Kaliforniassa, jonka kuukausivuokran tiedetään olevan noin 20.000 euroa. Katso kuvat tästä.

Britneyn vuokrakartanosta löytyy muun muuassa viisi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, kuntosali, valtava ulkouima-allas ja baari biljardipöytineen. Thousand Oaksissa sijaitsevan kartanon terasseilta näkyy huikeat maisemat vuoristoille. Asunnon pihalta löytyy myös tunnelmallinen keittiöalue.

Britney Spearsin tuorein albumi Femme Fatale nousi taannoin ykköseksi Billboard 200 -listalla. Tähti julkaisi äskettäin albumiltaan neljännen singlensä Criminalin. Popparin uusimman singlen musiikkivideo on herättänyt kohua, sillä Spears nähdään videolla muun muuassa ilman rihman kiertämää. Laulajan tosielämän poikaystävä Jason Trawick esiintyy musiikkivideolla Spearsin rakastajana. Poppari muun muuassa viettää kosten suihkusession poikaystävänsä kanssa musiikkivideolla.